Per programma

Op deze pagina houden wij alle wijzigingen van de opnames per programma bij. Zie hieronder:

GTST
In afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het coronavirus kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld dat opnames van verschillende programma’s vanaf 6 april weer van start kunnen gaan. Met het terugbrengen van GTST van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.

Koffietijd/5 Uur Live
Koffietijd en 5 Uur Live slaan de handen ineen om zo de kijkers in de vroege vooravond weer te kunnen informeren en amuseren als voorheen. Na een korte periode van afwezigheid om de nodige voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen met het oog op het coronavirus, zal 5 Uur Live vanaf woensdag 25 maart in aangepaste versie weer live gaan uitzenden op RTL 4.

Koffietijd is terug van weg geweest! Vanaf maandag 6 april zullen Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Vivian Slingerland de presentatie afwisselen. Dit betekent dat er één presentatrice per keer te zien zal zijn. Koffietijd is weer iedere werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4.

The Voice Kids
Gezien de huidige situatie heeft RTL besloten The Voice Kids langer door te laten lopen. De ingeplande afleveringen worden ingekort en omdat we nu meer afleveringen maken worden ze ook verrijkt met extra en nieuw materiaal. Vanaf deze vrijdag starten de ingekorte uitzendingen om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur. Op deze manier hopen we in de eerste week van juni meer mogelijkheden te hebben om een te gekke finale neer te zetten, waarbij we de veiligheid van alle betrokkenen kunnen garanderen. Uiteraard houden wij continu de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen die op.