Thema zenders

Ziggo Sport
Van de vijf grote competities (Engeland, Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk) wordt alleen in Frankrijk de competitie niet hervat:

Spaans voetbal: La Liga wordt op 11 juni hervat met de stadsderby tussen Sevilla en Real Betis. Op zaterdag 13 juni wacht koploper FC Barcelona een uitwedstrijd tegen Real Mallorca. Koploper FC Barcelona Koploper Barcelona hervat het seizoen op 13 juni tegen Real Mallorca
Er staan nog elf speelrondes op het programma in La Liga. FC Barcelona, de club van Frenkie de Jong, heeft aan kop van de ranglijst twee punten voorsprong op Real Madrid. De bedoeling is dat het seizoen op 19 juli wordt afgerond.

Engels voetbal: Premier League start weer op 17 juni, Liverpool kan alsnog kampioen worden. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum kunnen met hun club Liverpool alsnog op jacht naar de Engelse landstitel. De Premier League wordt 17 juni hervat met een midweeks programma met twee wedstrijden waaronder Machester City – Arsenal; er zijn nog 92 wedstrijden te spelen.

Italiaans voetbal: Vanaf 20 juni start de Italiaanse Serie A weer met bijna dagelijks een wedstrijd: twee maanden lang 124 wedstrijden in totaal Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Marten de Roon en de tien andere Nederlanders die in Italië voetballen kunnen weer aan de bak. Een week eerder dan de Serie A begint de herstart van het seizoen met return van de halve finales in de Coppa Italia tussen Napoli en Internazionale en AC Milan en Juventus. De finale is op 17 juni.

Formule 1 
De koningsklasse begint in coronatijd op 5 juli met de Grote Prijs van Oostenrijk. Vooralsnog zijn al deze acht races zonder publiek en met inachtneming van strenge veiligheidsmaatregelen om de besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Download de kalender met de eerste acht races.